Gekker wordt het niet: naakte vrouw op titelfeest in Brugge

De ontlading was immens bij de supporters van Club Brugge tijdens het titelfeest in de stad. Elf jaar wachten: dat doet blijkbaar gekke dingen met een mens. Er was zelfs een vrouwelijke fan die helemaal in haar blootje vierde tussen het volk. Tot groot jolijt van de omstaanders.

35.000 fans vieren titel Club Brugge

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© BELGA

© Photo News

© Photo News

© Photo News

1/18

Zowat 30.000 tot 35.000 uitzinnige supporters van Club Brugge hebben maandag de veertiende titel gevierd in de Brugse binnenstad. Dat zegt de burgemeester van de provinciehoofdstad Renaat Landuyt (sp.a) maandagavond.

“Moe, maar voldaan. Het was een fantastische dag voor Brugge”, aldus Landuyt. Er is nog nooit zoveel volk samengekomen op de Markt, aldus de burgemeester. “Iedereen is heel tevreden, ook de horeca rond het parcours.”

Volgens de burgemeester was er een klein incident op de Markt. Een aantal supporters raakte slaags, maar dat werd snel in de kiem gesmoord. De politie maakt geen melding van andere incidenten. “Een waardig en verantwoord gedrag van de supporters”, klinkt het bij de politie.

Zo ziet Brugge eruit ná titelfeest

© Het Nieuwsblad

Maandagochtend werden de Platse en de omliggende straten in Brugge opgeruimd door gemeentearbeiders Eddy en Vincent. Alle plastieken bekertjes moeten weg zijn tegen de kampioenenviering 's middags.

Limburgse fans ontwaken met flinke kater na titelfeest Club Brugge

© TVL

Club Brugge kroonde zich zondag tot landskampioen in de Jupiler Pro League. De titel werd natuurlijk uitbundig gevierd in de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Het bier vloeide rijkelijk en het feestje duurde tot in de vroege uurtjes. Heel wat fans ontwaakten maandag dan ook met een fikse kater. Zo ook Brecht van Houtte en Bertil Schoofs uit Sint-Truiden. Zij waren zondag met enkele vrienden in Brugge en zagen hoe hun favoriete team kampioen werd.

Meer voetbalnieuws