© rr

© PN

1 / 2

Ann Van Elsen deelt details over bevalling: “Jackie-Lou is even tenger als haar mama”

Het dochtertje van presentatrice Ann Van Elsen en echtgenoot Filip De Snoeck is nog amper een week oud, maar in Story verschijnen al de eerste foto’s van Jackie-Lou. “Op woensdag 11 mei 2016 om 7u59 werden alle zorgen die ik mij gemaakt had van tafel geveegd”, begint Ann haar persoonlijke verslag van de mooie gebeurtenis.

jva

De bevalling verliep gelukkig zonder problemen. “Onze dochter Jackie-Lou is ter wereld gekomen met een vlekkeloos verlopen keizersnede. En ja, ik voelde meteen dezelfde zorgzaamheid en moederliefde die ik bij de geboorte van June ervaren had. Op wie de baby het meeste lijkt, is een van de eerste vragen die mama en papa meestal krijgen. Maar wij vinden dat moeilijk om te zeggen! Eén ding is zeker: met een gewicht van 2,770 kilo en een lengte van 46 cm is ze net zo tenger als haar mama.”

“Wat ik vooral voorspeld had, klopte: Filip was geëmotioneerd tijdens de geboorte van zijn eerste dochter. En ook bij mij rolden de vreugdetranen over mijn wangen. Ik herkende haar meteen: ze zag er exact uit zoals ik me haar had voorsteld. Het moment waarop ik op voorhand het meest naar uitgekeken had, was de eerste ontmoeting tussen June en Jackie-Lou. En June reageerde zoals ik gehoopt had: ze stond met open mond te kijken en leek amper te kunnen bevatten dat haar zusje een baby van vlees en bloed is.”

Ook over de keuze van de naam heeft Ann iets te vertellen. “Jackie-Lou is heel symbolisch gekozen: Jackie-Kennedy vind ik een pittige vrouw, terwijl de toevoeging van Lou het dan weer wat zachter doet klinken. Met de J en de L zitten de iniatialen van zowel June als Lewis erin verwerkt. Het is een samengestelde naam, omdat we een samengesteld gezin vormen. Een gezin dat nu echt compleet aanvoelt!”

Op haar eigen Instagram-pagina deelde Ann alleen nog maar een detailfoto van Jackie-Lou en een foto van het geboortekaartje

 

New kid in town.... #love #Jackie-Lou #weloveyou ????

A photo posted by annvanelsen (@annvanelsen) on

 

#birthcard #jackielou #unicorn #magic @drawnbymommy ????????????

A photo posted by annvanelsen (@annvanelsen) on

NIET TE MISSEN