Vastgoedservice en Timmy Simons overwegen klacht na huiszoekingen

Foto: BERT DE DEKEN

Vastgoedservice en Timmy Simons overwegen klacht na huiszoekingen

Print
Mol -

Vastgoedservice en aandeelhouder Timmy Simons overwegen om een klacht in te dienen tegen twee voormalige werkneemsters van het Kempense immobiliënkantoor.

Speurders van de federale gerechtelijke politie Turnhout vielen vorige week binnen bij de hoofdzetel van Vastgoedservice en in de privéwoning van topman Geert Vanhoof in Mol. Ook in de woning van aandeelhouder en Club Brugge-kapitein Timmy Simons vond een huiszoeking plaats. Het gerecht was op zoek naar mogelijke aanwijzingen van fiscale fraude.

Vastgoedservice wijst in een persbericht met een beschuldigende vinger naar twee ex-werkneemsters. “We benadrukken dat niemand in verdenking is gesteld. Wel werd een aantal documenten in beslag genomen voor verder onderzoek. (...) We begrijpen dat wanneer het gerecht een klacht binnenkrijgt, deze moet worden onderzocht. Helaas hoort deze klacht ongetwijfeld opnieuw thuis in een reeks van aanhoudende lasterlijke acties van twee ex-medewerksters van het bedrijf. Met beide medewerksters werd in januari 2015 de samenwerking stopgezet om dringende redenen”, aldus de verklaring van Vastgoedservice.

Nadat Geert Vanhoof eerder al een klacht voor laster en eerroof had ingediend tegen beide vrouwen, overwegen het bedrijf Vastgoedservice en Timmy Simons nu een gelijkaardige stap.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio