© Photonews

Ozzy Osbourne vermist na geruchten over overspel

Het gaat van kwaad naar erger ten huize Osbourne. Vorig weekend zou Sharon volgens verschillende nieuwsbronnen haar man het huis uitgeschopt hebben nadat Ozzy haar voor de zoveelste keer zou hebben bedrogen. Die checkte vervolgens in in een hotel in de buurt, maar volgens zijn kinderen is hij nu spoorloos verdwenen.

flb

Jack, Kelly en Aimee Osbourne maken zich blijkbaar grote zorgen om hun vader. Die verdween uit zijn kamer in het Beverly Hills Hotel waar hij naar verluidt zou verblijven nadat Sharon hem aan de deur zette. Dat gebeurde blijkbaar nadat ze te weten was gekomen dat Ozzy haar had bedrogen met de 22 jaar jongere haarstyliste Michelle Pugh. Sindsdien lijkt elk spoor van Ozzy te ontbreken. Zijn kinderen willen hem nu zo snel mogelijk te pakken krijgen om op hem in te praten. Ze zijn ongerust en een beetje in shock door alles wat momenteel aan de hand is.

Toch zou volgens The Sun Ozzy niet meteen opnieuw welkom zijn thuis. "Sharon is in een onvergefelijke bui en ze wil hem niet in de buurt. Normaal maken die twee het snel weer goed na een ruzie, maar deze keer is Sharon echt woedend", vertelt een anonieme bron. Het is dan ook niet de eerste keer dat ze de Black Sabbath-frontman betrapt op een slippertje. De twee gingen bovendien in 2013 al eens uit elkaar nadat Ozzy was hervallen in zijn drank- en drugsverslaving.

NIET TE MISSEN