© pn

“Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne staat op springen”

Crisis ten huize rocker Ozzy Osbourne (67) en zijn vrouw Sharon (63). Het huwelijk van het koppel zou na 33 jaar zo goed als voorbij zijn, dat schrijven Amerikaanse media. De reden? Overspel van de Black Sabbath-frontman zou aan de basis liggen van de relationele problemen.

hvde

Ingewijden zeggen aan de Amerikaanse entertainmentsite E! Online dat de rocker niet meer bij zijn vrouw Sharon woont, maar momenteel in het Beverly Hills Hotel in de buurt logeert. Dezelfde geruchten zijn verschenen op de website van The Sun, waar wordt gesuggereerd dat Ozzy vreemdging met de 22 jaar jongere haarstyliste Michelle Pugh. De styliste heeft naar verluidt al haar werkafspraken geannuleerd wegens ‘persoonlijke omstandigheden’.

Het is niet de eerste keer dat het huwelijk van het koppel wankelt. In 2013 gingen de twee tijdelijk uit elkaar omdat Ozzy opnieuw was bezweken voor zijn drank- en drugsverslaving. Als de geruchten kloppen, is het ook niet de eerste keer dat de 67-jarige zanger vreemdgaat. In maart zei Sharon in ‘The Talk’, een talkshow op de Amerikaanse televisiezender CBS, dat ze hem in he verleden twee keer met een nanny betrapte in hun bed.

“We hadden vier kindermeisjes voor onze drie kinderen Aimee, Jack en Kelly. Ze werkten allemaal op verschillende tijdstippen”, zei de 63-jarige ster. “Ik heb hem twee keer met een verschillende nanny in bed aangetroffen. De nanny’s waren de vloek van mijn bestaan.”

NIET TE MISSEN