Zon betekent echte start voor Beach Out

Print

Foto: Patrick Van Dyck

Boechout - “Het is fantastisch om hier te mogen werken”, vertelt barman Max Lejeune (24) van Beach Out. De Boechoutse strandbar gaf als een van de eerste zomerbars de aftrap van het zomerseizoen. “Ik moet toegeven dat het tot op vandaag nog niet echt heel druk is geweest. Uiteraard speelde het slechte weer ons stevig parten. We kunnen dit weekend dan ook beschouwen als onze echte start."

Jorn De Pré (26) en An Jacops (32) uit Boechout, Esther De Castro (33) uit Vremde en Inga Frans (32) ui Deurne profiteren vandaag van een vrije dag. “Ideaal om hier in Boechout, samen met de kindjes en enkele goede vrienden, de dag door re brengen”, vindt Inga. Lilli (3) en Axl (2) amuseren zich in het zand. “En wij gaan genieten van een lekker glas wijn,” verklapt Esther. “We vinden het wel jammer dat cocktails aan de dure kant zijn. Voor jongeren is dat allemaal niet evident."

Sasha Douliez (24) en Caroline Van Dermeulen (25) uit Deurne genieten van de palmbomen en het witte zand. “Waarom op vakantie gaan, als je hier lekker dichtbij ook kan genieten van het vakantiegevoel”, vertelt het koppel. Volgens hen is het hier veel rustiger dan op andere Beach Bars. “Hier is plaats genoeg en kan je makkelijk parkeren.”

Marisa Van den Eynde (24) en partner Silke Vangompel (24) uit Borsbeek genieten van hun brugdag. “We staan allebei in het onderwijs. Het was best een druk jaar. Niets leuker dan hier vandaag te genieten van de rust.”

Tom Wouters (26) uit Boechout en vriendin Isabelle De Herdt (24) uit Kontich genieten van de Beach Bars in de zuidrand. “In Antwerpen komen we zelden. Daar is het veel te druk. Wie rust zoekt, kan nergens beter zijn dan hier in Boechout.”

info: Beach Out - Olieslagerijstraat 14b - 2530 Boechout - iedere dag open van 18u tot 23u - op woensdag, zaterdag en zondag open vanaf 12u - tijdens het weekend open tot 24u - nog open tot 31 augustus

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio