Zo ziet de nieuwe thuistenue van Anderlecht eruit

Foto: Photo News

Zo ziet de nieuwe thuistenue van Anderlecht eruit

Print

Recordkampioen RSC Anderlecht heeft vrijdag zijn nieuwe thuisshirts voor komend voetbalseizoen boven de doopvont gehouden.

“Het is een volledig paars shirt, met een gestileerde V-kraag en de herkenbare drie adidas-strepen over de schouders in het wit. Opvallend zijn de drie strepen in een blok over de borst, telkens in een andere tint paars. De club houdt hiermee vast aan een vaste kleurbasis voor het ontwerp van thuistenues: paars met witte accenten”, klinkt het op de clubwebsite.

De thuiswedstrijden worden in het paarse shirt gespeeld, met paarse short en witte sokken. De eerste thuiswedstrijd in het nieuwe tenue is die van zondag op de zevende speeldag in Play-Off I in het Constant Vanden Stockstadion tegen KV Oostende. Het nieuwe uittenue en de trainingslijn worden later dit jaar voorgesteld.

RSC Anderlecht heeft daarnaast ook het contract met sportkledingmerk adidas verlengd tot juni 2019. “De verlengde samenwerking is een blijk van wederzijds vertrouwen. De duur van het contract is opmerkelijk. In 2019 zal RSC Anderlecht maar liefst 43 jaar (sinds 1976) in adidas uitrustingen gevoetbald hebben”, luidt het.

Meer voetbalnieuws