© Facebook Lily Cleopatra Maurice

Lippenstift wordt vrouw bijna fataal

De Amerikaanse Lily Cleopatra Maurice zal in het vervolg vast twee keer nadenken als ze nog eens lippenstift aanbrengt. De vrouw had in Walmart een CoverGirl lipstick gekocht en werd de volgende dag wakker met een gigantisch gezwollen lip. Een allergische reactie zou aan de basis liggen van de vreemde reactie en de vrouw wil nu iedereen waarschuwen.

flb

Nietsvermoedend had Lily Cleopatra lippenstift aangebracht van de Queen-collectie van CoverGirl, maar de dag erna werd ze wakker met een gigantische onderlip. Stomverbaasd en lichtjes in paniek wendde de vrouw zich tot de dichtstbijzijnde spoeddienst waar ze haar wisten te vertellen dat ze een allergische reactie vertoonde. Alles zou goedkomen, maar indien ze niet had ingegrepen zou het voorval haar fataal geworden kunnen zijn. Na haar bezoek aan het ziekenhuis deelde de vrouw een boodschap op haar Facebookpagina om iedereen tot voorzichtigheid aan te manen. De post werd al snel tienduizenden keren gedeeld.

Bij cosmeticaproducent CoverGirl willen ze niet meteen gezegd hebben dat hun product aan de basis lag van het euvel. "Toen we hoorden wat deze vrouw heeft meegemaakt, hebben we meteen contact opgenomen om meer te weten te komen over wat was gebeurd en hoe we konden helpen", vertelt communicatieverantwoordelijke Laura Brinker. "De veiligheid van onze producten is een topprioriteit. We testen al onze producten dan ook uitgebreid."

NIET TE MISSEN