© Kelly Clark

Koppel haalt alles uit de kast voor Harry Potter-huwelijk

Cassie en Lewis moeten zowat de grootste Harry Potter-fans zijn die op aarde rondlopen. De twee waren het er dan ook al snel over eens dat hun gezamenlijke liefde voor elkaar en de boeken tot uiting moesten komen in hun huwelijksfeest. Het duurde een jaar voor ze alles rond kregen en alle details perfect waren uitgewerkt, maar het resultaat mag er zeker en vast wezen.

De Britten Cassie en Lewis Byrom delen niet alleen heel veel liefde voor elkaar, ze zijn ook beiden weg van alles wat met Harry Potter te maken heeft. Zo vroeg Lewis Cassie al ten huwelijk in Florida in de Wegisweg in het Universal Studios-attractiepark waar een deel aan Harry Potter is gewijd. En dus kon een trouwfeest in hetzelfde thema niet ontbreken.

Het is vast niet het eerste feest met een Harry Potter-thema, maar dit is wel eentje dat echt tot in de details is uitgewerkt. Alle 130 genodigden kregen bij de aankomst een toverstaf, de bruidsboeketten werden gemaakt uit verknipte pagina's uit de boekenreeks, de ringen werden gepresenteerd op een exemplaar van 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' en de drankbar serveerde allemaal 'gifmengsels' in bokalen. Echt aan alles werd gedacht, tot de schoenen en manchetknopen van bruid en bruidegom toe.

NIET TE MISSEN