Sinead O’Connor doet op Facebook boekje open over drugsdealer van Prince

Foto: AP

Sinead O’Connor doet op Facebook boekje open over drugsdealer van Prince

Print

De Ierse zangeres Sinead O’Connor beschuldigde de Amerikaanse acteur Arsenio Hall op Facebook ervan de overleden Prince vele jaren van drugs te hebben voorzien. Hall eist nu vijf miljoen dollar van de Ierse.

O’Connor zei dat ze Hall heeft vermeld tijdens het politieonderzoek naar de plotselinge dood van Prince op 21 april. “Diegenen die denken dat Prince nooit harddrugs heeft genomen, liegen zichzelf iets voor”, schreef de Ierse in een vernietigende post op Facebook. O’Connor richtte zich daarna tot Hall: “Wacht maar op een telefoontje van de politie. Ze weten dat je me enkele jaren geleden hebt gedrogeerd bij Eddie Murphy. Je kan maar beter je huis op orde zetten.” O’Connor schreef verder ook dat Hall “tientallen jaren lang” drugs verstrekte aan Prince.

Hall, die in 1988 nog aan de zijde van Eddy Murphy acteerde in “Coming to America”, deed de beschuldigingen af als “gefabriceerde en verachtelijke leugens”. Hij voelde dat de zangeres “op zoek ging naar aandacht op alle mogelijke manieren.” Hij klaagde O’Connor aan wegens smaad bij het tribunaal van Los Angeles, en hij eist 5 miljoen dollar schadevergoeding van de zangeres.

De doodsoorzaak van Prince blijft mysterieus. Maar het is wel geweten dat een specialist op het gebied van verslavingen naar het bed van Prince werd geroepen vlak voordat hij bewusteloos werd gevonden.

(thbe)

.

Nu in het nieuws