© pn

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Albert van Monaco alweer zonder Charlene naar evenement

Vorig weekend vierde de Zweedse koning Carl-Gustav zijn 70e verjaardag in Stockholm. Dat gebeurde in het bijzijn van veel andere royals, onder wie prins Albert van Monaco (58). Zijn vrouw prinses Charlene Wittock (38) was niet van de partij.

vwh

Volgens ingewijden in Monaco had de prinses andere plannen. Vakantieplannen zelfs. Ze verbleef op zaterdag 30 april namelijk in hun riante villa op het Franse eiland Corsica, vlakbij het strand. Naar verluidt is ze daar blijven wonen na de verbouwingen in het paleis van Monaco. Aanvankelijk maakten de werken de tweeling van het koppel, Gabriella en Jacques, onrustig maar Charlene zou intussen verslingerd zijn geraakt aan de charme van het eiland en er permanent verblijven. Manlief verblijft meestal in Monaco en vrouw en kinderen regelmatig bezoeken. Het is tenslotte maar een uurtje vliegen met de helikopter.

Beeld: Photo News

Het is niet de eerste keer in het recente verleden dat het hoofd van het Huis Grimaldi alleen naar een evenement moest. Prinses Charlene was ook afwezig op het bekende Rozenbal in Monaco, waarna geruchten over een huwelijkscrisis ontstonden. Het koppel verscheen midden april wel samen op het ATP-graveltoernooi in Monte Carlo.

MEER OVER royalty