Antwerp Wonderland geeft gratis duo-tickets weg

Foto: Antwerp Wonderland

Antwerp Wonderland geeft gratis duo-tickets weg

Print
Deurne -

Het muziekfestival voor Antwerpfans ‘Antwerp Wonderland’ komt met rasse schreden dichterbij. De organisatie geeft nu gratis duo-tickets weg voor het evenement.

“We willen van het festival een jaarlijkse traditie maken.” Om die stelling van het hoofd marketing Serge Van Hove kracht bij te zetten, zullen er zaterdag bij de eerste editie van het festival live bands en dj’s elkaar afwisselen op het veld van ‘Den Bosuil’. De line-up met onder andere Yves Deruyter, Bonzai All Stars en Felix Da Housecat spreekt alvast voor zich.

Om de trouwe fans een laatste keer te bedanken voor hun overweldigende steun, zullen de spelers van Antwerp tijdens ‘Antwerp Wonderland’ signeren. Nadien mengen ze zich mee onder het feestgewoel om hun seizoen al vierend af te sluiten.

Knallend vuurwerk

De organisatie geeft nu voor dit evenement gratis duo-tickets weg. Wie zijn kans wil wagen, kan zich inschrijven op de website van Antwerp . Normaal gezien kosten de tickets 20 euro in voorverkoop, kinderen jonger dan twaalf jaar kunnen een kaartje kopen voor 10 euro. Aan de kassa zal de ticketprijs zaterdag met vijf euro omhoog gaan, voor kinderen met twee euro. Een VIP-ticket, inclusief een drankvoucher van 100 euro, kost 150 euro.

Het feest start zaterdag om 14 uur. Om middernacht zal een knallend vuurwerk het evenement afsluiten. Meer info over Antwerp Wonderland kan je terugvinden op de website .

Meer voetbalnieuws