Adele heeft verrassing na huwelijksaanzoek tijdens concert

Toen Adele twee mannen het podium opriep tijdens haar concert in Kopenhagen, gebeurde iets wat de hele zaal duidelijk niet had verwacht en Adele nog het allerminst. De ene man ging op zijn knie zitten en vroeg zijn vriend ten huwelijk. Het gejoel bij het publiek barstte vervolgens los en ook de Britse zangeres was toch even van haar melk. Maar ze had ook een opmerkelijke verrassing voor hen in petto.

flb

Tijdens haar concert in Kopenhagen vroeg Adele haar fans André Söderberg en Simon Carlsson het podium op omdat ze zulke leuke en opvallende brillen droegen. André besliste prompt zijn vriend ten huwelijk te vragen. Hij vertelde later dat hij helemaal niet van plan was geweest zijn vriend die avond ten huwelijk te vragen. "Ik was er wel al over aan het nadenken om het hem te vragen, maar toen Adele ons op het podium vroeg gebeurde het gewoon. Ik droeg toevallig een plastic ring die we eerder die dag gekocht hadden om ons vrolijk uit te dossen voor het optreden en dus nam ik die ring en schoof die om zijn vinger."

Niet alleen Simon was stomverbaasd, ook Adele was helemaal overdonderd. Eerst sprong ze wat op en neer en vervolgens zei ze dat het fantastisch is en dat ze zal beginnen huilen. Maar dan liet ze zich wel iets heel bijzonders ontvallen. "Moet ik de surrogaatmoeder zijn als jullie kinderen willen? Ik zou wel graag een baby willen met enkele Zweden", klonk het. En dat tot groot jolijt van iedereen in de zaal.

NIET TE MISSEN