© AP

Het geheimpje van Victoria toen ze nog bij de Spice Girls zong

Heb je je ooit al eens afgevraagd of alle zangeressen in een meidengroepje wel écht kunnen zingen? Victoria Beckham geeft misschien wel een antwoord op die vraag. Op een evenement van Vogue bekende ze dat haar microfoon altijd uitgeschakeld stond toen ze bij de Spice Girls zong. “De producers wilden alleen de andere vier horen zingen.”

kidr

De 42-jarige Victoria deelde haar geheimpje met de wereld tijdens de Vogue 100: A Century of Style-tentoonstelling donderdagavond. “Tijdens optredens zongen eigenlijk alleen Mel B, Mel C, Geri en Emma. Mijn microfoon werd uitgeschakeld, de producers wilden mij niet horen”, vertelde ze doodleuk. Maar wie laatst lacht, best lacht, vertelt Victoria erbij, want uiteindelijk is zij degene met de grootste carrière anno 2016.

En al werden haar zangkunsten misschien niet even hard geapprecieerd, Victoria was wel de Spice Girl met het grootste budget om kleren te kopen. “De andere meisjes wilden alleen maar crappy kleren, dus kregen ze die vaak gratis. Dat betekende dat hun hele kledingbudget voor mij was. Ideaal, want ik was degene die van fashion hield. En zo kreeg ik telkens mijn Gucci-jurkjes.”

NIET TE MISSEN