Modern barbecueën doet u zo

Zomerweer - Vijf trends voor uw grillweekend

Nog een (heel wat duurdere) trend: de vuurschaal van Ofyr. Het brandende hout verwarmt de schotel die er op ligt en zo worden vlees en groenten gaar. Prijzen vanaf 1.500 euro... Foto: ofyr

De temperaturen gaan naar 25 graden dit weekend en dus halen we onze barbecue uit het tuinhuis. Omdat we Bourgondiërs zijn, graag buiten zijn en mannen al eens graag hun innerlijke oermens loslaten. Slagers en supermarkten verwachten flink meer van hun barbecue-assortiment te verkopen komend weekend. Maar hoe onderscheidt een mens zich van de doorsnee griller? Door deze vijf trends te volgen, bijvoorbeeld. Zo wordt u de hipste griller van het weekend.

Wie echt back to basics wil gaan, kan zijn vlees rechtstreeks in de kolen gooien, zonder tussenkomst van een grill. “De oermensen deden het zo (daarom wordt het ook wel ‘caveman style&rsquo ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!