© Qmusic

Mechelse krijgt 5800 euro van Qmusic

De Plezante Premies zitten er op voor Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen. Het Q-duo mocht de negende en laatste Plezante Premie uitreiken: de Mechelse Annemie Verbeeck krijgt 5800€ voor haar inzending.

malbrechts

Annemie kan met de Plezante Premie haar project waarmaken: met een tiental zwemsters willen ze graag een team oprichten in de leeftijdscategorie 'masters' (25+, geen maximumleeftijd) om aan synchroonzwemmen te doen (ook bekend als waterballet).

De huidige mastersgroep van Aquadans, onderdeel van RSCM (Racing Swimming Club Mechelen) heeft geen plaats meer voor de dames en ze willen hun geliefde hobby nog niet opgeven. Gelukkig zijn Sam en Heidi er met hun Plezante Premies. “Dankzij deze steun van Qmusic kunnen we nu een zwembad en redder huren, nieuwe pakjes kopen en investeren in een onderwatergeluidsinstallatie. Danku Qmusic!” liet Annemie weten.

Juryvoorzitster Anke Buckinx vertelde waarom ze samen met de Q-luisteraars net voor dit project heeft gekozen: “We hebben lang getwijfeld tussen 2 projecten maar de dames van het waterballetteam hebben ons overtuigd met hun passie. Ze keken elke week uit naar hun geliefde hobby en moesten die plots zomaar opgeven. En dat konden we niet zomaar laten passeren.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio