© rr

Eerste erotische pretpark komt in 2018 ter wereld

Een “trein van plezier”, een cinema met vibrerende zitjes en een seksspeeltuin. De attracties in ErotikaLand laten weinig aan de verbeelding over. Als alles volgens plan verloopt, zal het allereerste erotische pretpark ter wereld in 2018 de deuren openen in Brasilia.

nadb

Voor de bezoekers van ErotikaLand zal een museum over de geschiedenis van seksualiteit gebouwd worden. Ook een bioscoop met vibrerende zitjes, een “trein van plezier”, botsauto’s in de vorm van genitaliën en een seksspeeltuin met een waterglijbaan staan op de planning.

Verder kunnen de bezoekers genieten van een duik in het naaktzwembad of van een versnapering in de snackbar die enkel libidoverhogende voedingsmiddelen verkoopt.

Ten strengste verboden

Hoewel de werknemers het gebruik van condooms zullen promoten, is één ding ten strengste verboden: geslachtsgemeenschap in het pretpark.

“Dit zal geen plaats zijn voor nonnen”, zegt zakenman Mauro Morata. “Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken. Dit moet geen plaats van “verderf” worden. Als de bezoekers seks willen hebben, kunnen ze dat in ons nabijgelegen motel doen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Losbandige bezoekers”

Als alles volgens plan verloopt, zal het themapark in 2018 de deuren openen in Brasilia. Tegenstanders hebben echter schrik dat de stad daardoor bekend zal geraken als “de hoofdstad van seks”.

Critici geloven dat het park enkel “losbandige bezoekers” zal aantrekken. Zij zoeken dan ook een manier om het project tegen te houden.

Maar de investeerders geloven dat het pretpark een gezonde benadering van seks en seksualiteit zal bevorderen. “Bovendien zal het park jobs creëren voor meer dan 250 mensen”, klinkt het.

© YouTube