© SMB

TUBEKE-DESSEL 1-2

Dessel Sport sluit af in schoonheid na laat doelpunt van Kurt Remen

Dessel Sport zette zaterdagavond een punt achter tweede klasse met een in extremis afgedwongen op het veld van subtopper Tubeke. De Kempense club eindigt op een puike tiende plaats na deze 14de seizoenszege en dat zorgt uiteraard voor een goed gevoel.

malbrechts

Temeer omdat naaste achtervolger Seraing op 9 punten van Dessel eindigt. Het toont aan dat de club niet moest onderdoen voor de clubs, die volgend jaar als profclub aan de slag gaan. Dessel eindigt overigens op slechts 2 punten van Lommel, de nummer acht. Een prestatie die kan tellen.

Tubeke kwam op voorsprong rond het uur, maar Jari Breugelmans reageerde in het slotkwartier met de gelijkmaker. De club wilde die uitslag vasthouden, maar kwam in de slotminuut nog een beetje onverhoopt aan de winninggoal langs Kurt Remen, die een hoekschop van Nicolas Rommens mooi afrondde met het hoofd. Dat zorgde voor een totale ontlading bij de Kempenaren, die kunnen terugblikken op een fantastische remonte na de aanstelling van trainer Regi Van Acker, die weliswaar de club verlaat voor Deinze. (FVH)

Doelpunten: 61’ Lefaix 1-0, 74’ Breugelmans 1-1, 89’ Remen 1-2.

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio