© rr

Opvallende nieuwbouw aan Plantin en Moretuslei

Tegen 2018 verrijst aan de Baron Joostensstraat, een zijstraat van de Plantin en Moretuslei aan de spoorweg, een opvallend nieuwbouwproject met 27 appartementen. Volgens projectontwikkelaar Antvest zal het project Baron Joostens de omgeving een extra boost geven.

PH

Immo Antvest gaat van start met de voorverkoopfase van zijn stadsvernieuwingsproject Baron Joostens, op de hoek van de Baron Joostensstraat en de Plantin en Moretuslei. In samenwerking met architectenbureau Conix RDBM vormde de ontwikkelaar een leegstaande bouwkavel om tot een woonproject.

“Het stadsvernieuwingsproject zal het uitzicht in de omgeving van de Baron Joostensstraat drastisch veranderen en de buurt verfraaien”, meent zaakvoerder Jef Kegels van Antvest. “Er komt een prachtig hoekpand dat zich uitstrekt over zes verdiepingen en een totale oppervlakte van 2.220 m² telt.”

Baron Joostens bevindt zich vlak bij de stad, maar ook in het groen. “Aan de overkant van de residentie ontwikkelt AG Vespa namelijk een nieuw parkje”, zegt Kegels. “De groene open ruimte rond het Kievitplein wordt ongetwijfeld een leuke ontmoetingsplek voor de (buurt)bewoners.”

Het woonproject omvat 27 stijlvolle appartementen met eigen terrassen, een gezellige gemeenschappelijke patio, twee commerciële units op de gelijkvloerse verdieping en een ondergrondse parkeergarage voor 24 auto’s en 70 fietsen. Alle leefruimten geven uit op een gezellige binnenplaats. De bouwwerken starten in augustus. De oplevering is voorzien voor begin 2018. De prijzen beginnen vanaf 127.500 euro.

www.antvest.be

www.baronjoostensstraat.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners