© Photo News

Kan Club Brugge in Genk dan toch rekenen op Refaelov als invaller?

Bjorn Engels en Lior Refaelov maken allebei deel uit van de kern van Club Brugge voor het Play-off 1-duel van woensdagavond in de Cristal Arena tegen Racing Genk. De twee sterkhouders van Club moesten de verplaatsing van zondag naar Anderlecht nog missen wegens blessureleed, maar hun situatie evolueert gunstig. Engels speelt echter sowieso niet tegen de Limburgers, Refaelov valt mogelijk in.

Club-coach Michel Preud’homme selecteerde 22 spelers, daarbij dus ook Engels en Refaelov, al sukkelen zij respectievelijk met de quadriceps en de adductoren. “Bjorn gaat mee met de groep maar zal niet spelen, Lior evolueert gunstig maar start zeker niet”, meldde Press Officer Kirsten Willem op Twitter.

De lastige verplaatsing naar de Cristal Arena van woensdag (20u30) wordt het vierde duel voor leider Club in Play-Off I. In de stand hebben de West-Vlamingen één punt voorsprong op Anderlecht, dat donderdag naar landskampioen AA Gent moet. Genk is vierde met acht punten minder dan Blauw-Zwart.

De selectie

Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Benoît Poulain, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz

Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José Izquierdo

MEER OVER Club Brugge

MEER OVER VOETBAL