© rr

Cadetten van Vlug Vooruit spelen kampioen met topscore

De Cadetten-jongens van voetbalploeg Vlug Vooruit speelden afgelopen weekend kampioen in hun reeks van het katholiek sportverbond. Na de galawedstrijd van zaterdag tegen Bacwalde, die met 2-1 gewonnen werd, brak na affluiten een feestje los in de kleedkamer en kantine van de club.

Erik Maes

De spelers van de kampioenenploeg, die zes nationaliteiten telt, zijn Thomas, Rens, Eryk, Aiman, Beau, Axel, Destiny, Christian, John, Matthias, Sean, Max,Mohamed, Vilmaz, Eren en Amir. Zeven jaar geleden hebben zij bij de pupillen hun eerste voetbalpasjes gezet en zijn ze door coach Philip Renier, die na elk seizoen mee opschoof met zoon Thomas, onafgebroken getraind en gekneed tot een ploeg die op het veld telkens het beste van zichzelf geeft.

Na 15 wedstrijden hebben de cadetten dit seizoen al hun wedstrijden gewonnen en kunnen ze niet meer bijgehaald worden. Meer nog, de jongens kunnen zelfs nog clubgeschiedenis schrijven door te eindigen met het maximum van de punten, maar dan moet op de slotdag wel de derby bij Olse Merksem gewonnen worden.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio