Goedele komt over seks praten in bekende Britse talkshow

Foto: *

Celebs

Goedele komt over seks praten in bekende Britse talkshow

Print
Wanneer heb je het gemaakt in Groot-Brittannië? Als je op de sofa mag bij de bekende talkshowhost Alan Carr en Jamie Oliver komt naast je zitten, ben je toch op de goede weg. Laat het aan Goedele Liekens om ook in deze setting zonder blikken of blozen over seks te praten.

'Alan Carr: Chatty Man' is zowat de bekendste talkshow op Channel 4, gepresenteerd door komiek Alan Carr. Grote namen uit de muziekwereld zoals Rihanna en One Direction en filmsterren zoals Ryan Reynolds en Drew Barrymore waren er al te gast, maar gisteren was het Goedele Liekens die over haar favoriete onderwerp mocht komen vertellen.

Liekens, die al een tijdje hoge ogen gooit in Groot-Brittannie door de onomwonden manier waarop ze over seks praat, mocht bij Carr komen vertellen over 'Sex Box', een programma waarin Britten seks hebben in nagebouwde, afgeschermde hotelkamers in de studio. Daarnaast ging het ook over 'Sex in Class', een programma waarin Goedele Britse jongeren een realistische visie op seks bijbrengt.

Goedele vertelde onder meer dat er niet één manier is om seks beter te maken. "Het is zoals Jamie Oliver doet: hij toont wat recepten en je maakt zelf wat je lekker vindt". Jamie Oliver, ook te gast in de uitzending, bleek Goedele overigens zeer mee te vallen. "Een zachte, lieve man, zonder kapsones", zegt ze in Het Laatste Nieuws -  bovendien wist hij wie ze was.

De uitzending van 'Alan Carr: Chatty Man' met Goedele Liekens wordt in België uitgezonden op Acht, maandag 16 mei om 22u40.

 

 

NIET TE MISSEN