Onverwachte wendingen aan het laatste kampvuur van 'Temptation Island'

Foto: *

Celebs

Onverwachte wendingen aan het laatste kampvuur van 'Temptation Island'

Print
Even leek het er op dat Regilio het op de laatste dag 'Temptation Island' nog zou verprutsen. Maar die eer was alweer weggelegd voor Marvin, die ondanks alles nog steeds gelooft dat er 's nachts niets opgenomen wordt.

Opgelet, spoiler alert. Lees niet verder als je de achtste en negende aflevering van Temptation Island nog wil bekijken.

De dreamdate moet 'de ultieme verleiding' zijn in Temptation Island, maar voor de vrouwen is het vooral nog één lange dag voor ze hun liefjes terugzien. De verleiders hopen dan ook niet langer op actie, op één poging na - benieuwd trouwens hoe vaak het zinnetje 'ik ben zo geil als een stoomtrein' al heeft gewerkt voor vrijgezel Gianni. Verder houden Bas, Shane en Jonas netjes hun handjes thuis op hun dreamdates met respectievelijk Kirsten, Louise en Ayse.

Geen gebroken hartje

Wie zijn handjes niet helemaal heeft thuisgehouden, is Regilio. De man die zich acht dagen lang immuun toonde voor elke verleiding, blijkt een zwak te hebben voor gebronzeerde billen in een geel bikinibroekje. Jill slaagt er andermaal niet in om haar bovenstukje aan te houden, maar aan het kampvuur blijken haar valse borsten wel de redding voor Regilio. "Hij wilde weten of ze echt anders voelen", dat klinkt als een plausibele uitleg. En als Regilio daarna door zijn knieën gaat om Kirsten ten huwelijk te vragen, dan verdwijnt zo'n klein beetje gefriemel als sneeuw voor de Thaise zon. Laat maar komen, die traantjes.

Luc gaatmet Jolyn op dreamdate. Zij ziet het als de ultieme kans om hem over de streep te trekken en gooit een massagatafel, een bubbelbad, drankjes en veel lichaamsgekronkel in de strijd. Maar op het einde van de avond ziet ze haar prooi met een kussen richting zetel trekken en blijft ze alleen achter in bed. Luc houdt tegen alle verwachtingen in stand en ruilt Jolyn-met-y met veel plezier weer in voor zijn vertrouwde Jolien-met-ie. Na een klein woordje uitleg over die ene nacht ("ik moest kotsen en zij heeft mij in bed gelegd") is tussen hen alles opnieuw koek en ei.

Spijt komt voor de zonde

Dat is niet zo bij Haroon en Ayse, die zoals verwacht slaande ruzie krijgen bij het weerzien. Hij meent dat hij zich prima heeft gedragen en vindt het maar attent dat hij zoveel mogelijk afstand hield van de meisjes als de camera draaide. Zij voelt zich verraden omdat hij achter de camera wel behoorlijk wat fleurtte en vindt dat hij haar belachelijk maakt. Grote woorden als "ik ben wel klaar met jou" vallen, maar volgens Haroon komt het wel goed. "Ze is een beetje boos. Ik ken het wel, hoor", stelt hij de presentatoren en vooral zichzelf gerust. Er is ruzie en er is ruzie ruzie, blijkbaar.

Bij Louise en Marvin lijkt het wel voorgoed voorbij. Louise was nog bereid hem alles te vergeven als hij berouw zou tonen. Nu heeft Marvin doorgaans berouw in overvloed, alleen komt spijt bij hem voor de zonde: tijdens de dreamdate kruipt hij opnieuw bij Chiara in bed voor meer dan een goed gesprek. Marvin denkt dat hij ermee weg komt omdat er geen camera's draaien, maar hij vergeet de microfoons en overschat de discretie van Chiara.  Wanneer Louise haar hoort zeggen dat "Marvin opnieuw heeft toegehapt" en meteen ook verneemt dat die eerste nacht met Jill niet zo onschuldig was ("àlle hoeken van de douche"), breekt er een hartje op Temptation Island. Drie keer op één week, dat had ze niet zien aankomen - vergeving lijkt even niet meer aan de orde.

Wat gebeurt er volgende week?

We zien wie er nog samen is en komen hopelijk te weten hoeveel vriendinnen Marvin tegelijkertijd had.

De strafste quotes

"Het is zoals een hond die in de zetel gaat liggen. Een beetje respect hè!" - Vrijgezel Jolyn en het gedeukte ego wanneer Luc niet bij haar in bed wil slapen

"Er zijn wel een paar dingen gebeurd die –oh hoe moet ik dat nu weer uitleggen? "- Vrijgezel Jill is meer een vrouw van daden dan van woorden.

"Neptieten. Kirsten heeft echte tieten". - Het antwoord van Regilio op de vraag 'Wat heeft Jill dat Kirsten niet heeft?'

"Ik heb vannacht geen seks gehad met Chiara". - Marvin

"Marvin heeft weer toegehapt. Wij hebben seks gehad deze nacht". - Chiara

NIET TE MISSEN