Faroek bekijkt carjacking aan Het Wilde Westen

Foto: Joren De Weerdt

Faroek bekijkt carjacking aan Het Wilde Westen

Print
Heist-op-den-Berg -

Het opsporingsprogramma Faroek op VTM werpt woensdagavond zijn licht over een brutale carjacking op 9 juli 2015 aan café Het Wilde Westen in Heist-op-den-Berg.

De overval gebeurde kort na vier uur gisterennamiddag. Een medewerkster van een bedrijf dat sigarettenautomaten in horecazaken bijvult, een 37-jarige vrouw uit Mechelen, was net vertrokken aan Het Wilde Westen op de Wiekevorstsesteenweg. “Een eindje verderop reed een fietser tegen de kleine bestelwagen van de vrouw. Zij dacht dat het om een echt verkeersongeval ging. Ze stapte uit om zich over het slachtoffer te ontfermen. Maar toen ze naar de man toeliep, haalde die een busje pepperspray tevoorschijn en spoot ermee in haar ogen”, zei Lieselotte Claessens van het parket.

”Van die gelegenheid maakte hij gebruik om in de Fiat Combo te springen en er tegen hoge snelheid vandoor te gaan. In de wagen zaten ook een partij sigaretten en een aanzienlijke geldsom.”

De dader had zijn fiets ter plaatse achtergelaten. De buit bedraagt ongeveer € 27.000 aan sigaretten en cash geld. De overvaller is tot op de dag van vandaag nog niet gevonden. Hij zou een petje, een fluojasje en een wielerbroek hebben gedragen.

Aan de hand van de mountainbike van de dader zoekt ‘Faroek’ woensdagavond mee naar de dader.

Herbekijk de reportage:

Bekijk meer video's van FAROEK op vtm.be

 

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio