14 jongeren molesteren Brits schoolmeisje (video)

Print

14 jongeren molesteren Brits schoolmeisje (video). Video: Kaltura

Bethany Gallimore (14) uit Kidsgrove, Engeland werd het slachtoffer van gruwelijk zinloos geweld. Maar liefst veertien jonge meisjes molesteerden haar. Ze werd hardhandig geslagen, haar haren werden uitgetrokken, moest verschillende stampen incasseren en werd bespuugd.

Opgelet: deze beelden zijn niet voor gevoelige kijkers. 

Bethany was op weg naar haar ouders op een rustige zondagavond toen de veertien pestkoppen haar begonnen lastig te vallen. De jongeren gooiden haar op de grond en gingen op haar zitten. Daarna kreeg ze gruwelijke rake klappen. Het hele voorval werd gefilmd door de pesters en op Facebook geplaatst.

Ze probeerde zich te beschermen door haar handen voor haar gezicht te houden, maar de tiener liep verschillende kneuzingen en snijwonden op. Gelukkig kon ze na de aanval snel haar moeder bereiken en werd ze overgebracht naar het Royal Stoke University Hospital. De lokale politie onderzoekt de zaak tegen de pesters.

Bethany wil ondanks de aanval van brutaal en zinloos geweld, zich inzetten om pesten te laten stoppen. Ze werd al sinds enkele jaren gepest, maar wil dat dit niemand anders moet overkomen. Ook haar moeder is in shock na de gebeurtenis.

Nu in het nieuws