Prins William redt gewonde man met helikopter

Foto: *

Celebs

Prins William redt gewonde man met helikopter

Print
Natuurkundige Jim Arborist kon zijn ogen amper geloven toen hij na zijn ongeval in het Engelse Cambridgeshire met de luchtambulance werd vervoerd door niemand minder dan prins William.

"Ik had niet eens gemerkt dat prins William erbij was", zegt 37-jarige natuurkundige Jim Schembri. De man ontwrichtte zijn schouder en heup nadat hij werd geraakt door een afgebroken tak. De East Anglian Air Ambulance werd erbij gehaald en de helikopter werd door niemand minder dan prins William bestuurd. 

"Pas toen ik in de helikopter werd gelegd, zag ik William voor het eerst", gaat Schembri verder. "Ik hoop dat jij niet gaat vliegen, zei ik nog tegen hem. Hij glimlachte en wees me erop dat hij al dertig minuten lang mijn hoofd vasthield. Ik was zo onder invloed van de medicatie die ze mij gegeven hadden dat ik hem spontaan vroeg om me te komen opzoeken in het ziekenhuis." 

Prins William zette de helikopter veilig aan de grond en wachtte nog 40 minuten op de spoeddienst van het ziekenhuis in Wisbech. "De prins is me nadien niet komen bezoeken maar een sms'je was wel lief geweest", grapte Schembri nog. 

 

 

NIET TE MISSEN