Actrice met geboortevlekken poseert zonder make-up

Foto: Twitter

Beauty

Actrice met geboortevlekken poseert zonder make-up

Print
Actrice en model model Celina Leroy (24) uit New York heeft de voorbije jaren zo’n 15.000 dollar (13.400 euro) uitgegeven om haar geboortevlekken in haar gezicht te verdoezelen. Nu is ze het beu om zich achter schmink te verstoppen en toont ze zich steeds vaker van haar puurste kant.

Als klein meisje werd Celina gepest met haar geboortevlek op haar kin, lippen en wangen. Ze was ervan overtuigd dat niemand haar ooit graag zou hebben, zoals de kinderen op school zeiden, en spendeerde duizenden euro’s aan veertig laserbehandeling om de kleur van de vlekken te verlichten. Ze liet zich ook twee keer opereren om haar lippen symmetrisch te maken en ging nooit de deur uit zonder schmink. Toen ze haar foto’s nar een modellenbureau stuurde, eisten dat de vrouw haar imperfecties zou verbergen met make-up.

Vandaag is Celina het beu om zich te verschuilen achter een dikke laag fond de teint. “Ik wil mijn geboortevlekken niet meer verbergen. Ik ben er trots op, want ze horen bij mij”, zei ze in een interview met The Daily Mail. Sinds de jonge vrouw zich zelfzekerder voelt, krijgt ze ook meer mannelijke aandacht - inclusief van mannen die haar ooit beledigden op school. “Ik voel me bevrijd en hoop dat foto’s met mijn geboortevlekken andere meisjes doen beseffen dat ze mooi kunnen zijn zonder dat ze iets moeten verbergen”, klonk het.

 

A photo posted by Celina Leroy (@celinal3roy) on

NIET TE MISSEN