Vrijdag in AgendA

Ruth Beeckmans, Matteo Simoni en Bruno Vanden Broeck in ‘Hechten’ / Tim Oelbrandt in ‘Foetshie!’ Van FroeFroe. Foto: Sven Dillen / GVA

Vrijdag in AgendA

Print
In de Noorse Zeemanskerk wordt het weekend afgetrapt met de Antwerp Gin Days. In april wachten overal te lande nog bier- , wijn- en whiskyfestivals: Agenda, het gratis vrijetijdsmagazine bij Gazet van Antwerpen, houdt een lijstje voor u klaar.
  • Op de Antwerp Gin Days kan u proeven van meer dan 30 merken gin. “Er zet zich een trend door naar meer robuuste smaken”, vertelt Thomas Guinée. “Zo is er gin op basis van zeewier, of met een chocoladesmaakje.”
  • Op Ben Segers na kunt u de acteurs uit Safety First vanaf vrijdag live aan het werk zien in Hechten. “Omdat we in die tv-reeks zo fijn samenwerkten, was het onze droom om ook eens met zijn allen op het toneel te staan”, vertelt Matteo Simoni in Agenda.
  • Hocus pocus, Foetshie! In haar nieuwe voorstellingen voor kinderen vanaf 5 jaar, vanaf vrijdag in De Studio, paart FroeFroe poppenspel aan goochelkunst. “Goochelen voor jonge kinderen is een vak apart”, vertelt goocheltalent Tim Oelbrandt in Agenda. “Ze staan er niet per se versteld van dat een doekje vliegen kan.”

 

Tips om te Doen!