Njam neemt reeks op in espressobar

Steffi Vertriest in haar restaurant De Gezonde Goesting, alias de Geelse espressobar Julie's.Blogster Steffi Vertriest in espressobar Julie’s. Foto: Njam

Njam neemt reeks op in espressobar

Print
Geel -

De jonge barista Julie Binnemans keek raar op toen ze de vraag kreeg of ze haar espressobar Julie’s even wilde uitlenen voor een televisieprogramma.

Gelenaars die vanaf 12 april afstemmen op het nieuwe programma De Gezonde Goesting op de culinaire televisiezender, zouden het gelijknamige restaurantje wel eens kunnen herkennen. Als decor voor de opnames van het programma rond gezonde eettips met healthy foodie en blogster Steffi Vertriest koos Njam voor de espressobar Julie’s in het Ecodroomcomplex naast het Geelse stadhuis.

De jonge barista Julie Binnemans opende net geen jaar geleden haar hippe en kleurrijke zaak. Haar in het licht badende interieur vol Scandinavisch design, knusse zithoekjes en tinten van pastel en munt ligt uitstekend in de markt bij Instagramliefhebbers. Laat zich net daar de kracht van sociale media nog eens getoond hebben. “We hebben zelf helemaal geen contact gezocht met de mensen van Njam, het waren zij die ons opbelden nadat ze op Instagram beelden van ons interieur hadden gezien”, klinkt het bij de uitbaatster en haar moeder.

“Blijkbaar hadden ze zo nog enkele kandidaat-interieurs gevonden, maar uiteindelijk hebben ze voor onze zaak gekozen. We hebben daar wel goede afspraken over gemaakt. Zo gebeuren de opnames telkens tijdens onze sluitingsdagen. De eerste draaidag was afgelopen vrijdag. Ook is het voor ons niet mogelijk elke keer de hele bar te verbouwen.”

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio