Adele deelt gênant verhaal van tijdens zwangerschap

Foto: Reuters

Celebs

Adele deelt gênant verhaal van tijdens zwangerschap

Print

Toen de Britse zangeres Adele (27) zwanger was van zoontje Angelo, had ze last van kwaaltje die ze door de maanden heen leerde te appreciëren. Tijdens een concert in het Schotse Glasgow zei de ‘Hello’-ster dat ze een baard kreeg.

In 2012 was Adele zwanger. Hoewel de zangeres haar privéleven zo veel mogelijk afschermt van de buitenwereld, heeft ze nu toch een grappig verhaal over die negen maanden gedeeld met Schotse concertgangers. Het komt erop neer dat de hormoonhuishouding van Adele zodanig in de war was, dat ze er baardgroei van kreeg. “Toen ik zwanger was, gierde zoveel testosteron door mijn lijf dat ik een baard kreeg. Ik heb me gisteren nog geschoren. Dat is geen grap, ik ben bloedeerlijk”, klonk het.

Intussen heeft de ster de haargroei geaccepteerd. “Ik ben er zelfs trots op. Mijn baard heeft zelfs een naam: Larry”, klonk het. Adele is niet de eerste ster die laat weten dat ze tijdens haar zwangerschap extra haargroei kreeg. De Amerikaanse actrice Drew Barrymore kan er ook over meespreken. “Ik kreeg een prachtig, rood geitenbaardje”, onthulde ze na de geboorte van dochter Olive in 2012.

NIET TE MISSEN