Bakker Claus verkast taarten naar Geel

Bakker Pierre Claus met zijn team. Winkelmeisje Joke (links naast hem) gaat mee naar Koek en Ei!, hun nieuwe zaak in de Kameinestraat in Geel. Foto: kristin matthyssen

Bakker Claus verkast taarten naar Geel

Print
Geel -

Bakker Pierre Claus sluit zijn zaak in Pulderbos en begint met Koek en Ei! aan een nieuw avontuur in Geel. Zijn vorige bakkerij wordt overgenomen door een koppel uit Turnhout.

Pierre en zijn echtgenote openen in juni hun nieuwe zaak Koek en Ei! in de Kameinestraat in Geel. Daar legt hij zich toe op zijn passie, namelijk het bakken van koekjes, chocoladestukken, speciale taarten, dessertenbuffetten en zijn bekende chocozoenen.

Via de Facebookpagina van Koek en Ei kunt u de totstandkoming van de nieuwe winkel in Geel perfect volgen. “We moeten alles nog inrichten en gaan er helemaal onze ziel inleggen”, zegt Claus, die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat hij het liefst experimenteerde met allerlei soorten heerlijke koekjes en zich graag uitleeft met originele patisserie.

Giovanni en Joke van Bakkerij ’t Boomke in Turnhout nemen de vlag over van Pierre en Marianne in Pulderbos. Op 13 april gaat de nieuwe bakkerij ’t Boomke open in de winkel van het vroeger pand van bakkerij Claus.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio