Duiveldorp verwelkomt tot 10.000 voetbalfans tijdens EK

Foto: Patrick Hattori

Duiveldorp verwelkomt tot 10.000 voetbalfans tijdens EK

Print
Mechelen -

Goed nieuws voor fans van onze Rode Duivels: tijdens het EK 2016, dat op 10 juni van start gaat, wordt op de grindparking aan De Nekker in Mechelen een supportersdorp gebouwd. Het biedt plaats aan duizenden fans die samen op het grootste scherm van Mechelen de Rode Duivels naar de finale kunnen schreeuwen.

De ondernemers van het evenementenbureau Rawberry Group hebben grote ambities voor het EK voetbal deze zomer. Het team kreeg net de officiële goedkeuring van stad Mechelen om op de grindparking aan de Nekker een supportersdorp te bouwen. Op de parking komt een led-scherm van 75 vierkante meter groot, omgeven door tal van drank- en eetstandjes en een aparte B2B area, waar bedrijven kunnen netwerken voor, tijdens en na de wedstrijd.

“Wat tijdens het WK voetbal in 2014 in Antwerpen, Brussel en Brugge kon, moet ook in Mechelen lukken”, zegt Roeland Tordoir van Rawberry Group. De organisatoren wisten eerder al de Grote Markt te vullen met 4500 feestvierders tijdens Aper’eau Mechelen. Voor het Hyundai Duiveldorp Mechelen krijgt Rawberry Group de hulp van Kristof Schippers, die zijn strepen verdiende met FortMuziq en Motown Mechelen.

“We zenden alle wedstrijden van onze Rode Duivels uit en bekijken nog of we andere topwedstijden weergeven. De eerste match vindt plaats op 13 juni, we spelen tegen Italië. Ook voor de match tegen Ierland (op 18 juni) en Zweden (22 juni) zijn supporters welkom in ons dorp. Wat er daarna gebeurt, valt nog af te wachten. We geloven er in ieder geval sterk in dat de Belgen minstens doorstoten naar de volgende ronde.”

Voor meer info, volg de Facebookpagina.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio