Antwerps label lanceert collectie voor Ronde van Vlaanderen

Antwerps label lanceert collectie voor Ronde van Vlaanderen

Print

Het modelabel addmyberry uit Antwerpen heeft een collectie hippe T-shirts en sweaters gemaakt voor de Ronde van Vlaanderen, naar aanleiding van de honderdste editie van de wielerwedstrijd. Renners Tom Boonen en André Greipel zijn alvast fan van de ontwerpen.

T-shirts en sweaters met originele quotes, daar staat addmyberry voor. “We hebben eerder al limited editions gemaakt voor de Antwerpse schilder Luc Tuymans en voor The Jane, het restaurant van Sergio Herman. Nu kreeg ik telefoon van Woestijnvis, het productiehuis dat de Ronde van Vlaanderen organiseert”, zegt Rembert Van Cauwenbergh (33), medeoprichter van addmyberry.

“Ze vroegen of we wilden brainstormen met hen over een Rondecollectie. Natuurlijk wilde ik dat! Ik ben een grote wielerfanaat. Als kind was ik zo zot van Tom Boonen, dat ik rond de tafel van de living begon te lopen als hij op kop reed. En ik heb nog niet één editie van de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix gemist.”

Drie ontwerpen

En hoe gaat dat, met Woestijnvis onderhandelen over zo’n collectie? “Het was niet met CEO Wouter Vandenhaute zelf, maar met een van zijn medewerkers. Het was heel leuk. Samen zijn we van de veertig designs die ik had gemaakt , naar drie gegaan. Die kan je nu kopen.”

De collectie is te koop de website addmyberry.com, bij AS Adventure, in de betere fietswinkel en ook zondag op de Ronde van Vlaanderen zelf.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio