VoetbalBeker van antwerpen - Christof Van CampWavria

“De competitie heeft voorrang”

Print

Wavria plaatste zich vrij gemakkelijk voor de halve finales van de Beker van Antwerpen. Tegen Dosko, nochtans ook derde in derde provinciale C, won het met 5-0. Trainer Christof Van Camp was tevreden met het geleverde spel van zijn ploeg.

“Er ontbraken enkele spelers bij ons, maar we hebben dat goed opgevangen”, aldus Van Camp. “Dosko wilde ons verrassen door heel vroeg druk te zetten, maar we vingen dit goed op door ons iets dieper te laten terugzakken dan gewoonlijk. Dosko geraakte niet aan kansen en wij werden baas. Voor rust scoorden we de 1-0 en toen we na de pauze in tien minuten tijd drie keer scoorden, was het over. Ik was vooral blij dat er geen geblesseerden vielen en dat we niet te veel energie verbruikten.”

In de halve finale wacht eersteprovincialer Antonia. “Als die ploeg op volle sterkte naar ons komt, wordt het een heel lastige opdracht. Bovendien staat de match voor 24 april gepland. Het kan dat wij dan eindronde moeten spelen. Maar goed, de competitie heeft voorrang. De beker zijn zorgen voor later.”

Meer sportnieuws