Voetbal3de klasse B - Kamiel Coenaerts Rupel Boom

“Zaak-Laureys ligt gevoelig”

Rupel Boom won makkelijk met 0-3 bij Walhain. Maar veel hebben de Steenbakkers dit seizoen niet meer te winnen of te verliezen. Met Urbain Spaenhoven haalde de club al een nieuwe trainer voor volgend jaar. Maar hoe ziet de spelersgroep er dan uit?

pni

Otte, Gommers, Kil, Van Der Westerlaken, Challouk en Mathyssen vertrekken al zeker. Alleen Vogels, Lodders, Cornelissens en Put tekenden bij. Van de drie nieuwkomers lijkt Jens De Paepe van Bornem een certitude. Jeroen Van Den Driessche komt van tweedeprovincialer Brasschaat en heeft allicht een aanpassingsperiode nodig. Marko Ristovic wordt vooral aanzien als vervanger voor invallersdoelman Van Den Wildenberg, die ook vertrekt. “Achter de schermen zijn we druk bezig om volgend seizoen voor te bereiden”, zegt manager Kamiel Coenaerts. “Maar met namen kan ik niet naar buiten komen. Er tekenden nog twee spelers, maar zij vroegen om niks te laten uitlekken. Ze zijn bang aan de kant te worden geschoven bij hun club. Dat verzoek moet ik respecteren.”

En wat met het trio Denys - Laureys - Van Tricht? Zij zijn al enkele weken sterk bezig.

“We willen graag verder met die jongens. De gesprekken zijn volop aan de gang, maar er is nog niks getekend.”

Laureys zou rond geweest zijn met Londerzeel, maar Beerschot Wilrijk zou aan hen een transfersom vragen en aan Rupel Boom niet.

“Daar kan ik niks over zeggen. Die zaak ligt zeer gevoelig.”

De doelman van Diegem, Sebastian Van den Eynde, zou jullie nieuwe keeper worden.

“Ook dat is nog niet rond. Ik weet dat de supporters graag namen willen, maar ze zullen even geduld moeten hebben.”

Meer sportnieuws