© VTM

Dochtertje Sven De Ridder mag papa vervangen in ‘Beste Kijkers’

De appel valt niet ver van de boom. Robin Rosy, het dochtertje van Sven De Ridder, mag vanavond even voor haar papa invallen in Beste Kijkers.

Leuk familiemoment in de laatste aflevering van Beste Kijkers, als het zesjarig dochtertje van Sven De Ridder even mag invallen in het ludieke spelprogramma.

Al vier seizoenen azen Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Sven De Ridder op de komst van Philippe Geubels in Beste Kijkers. Vanavond is het eindelijk zover: Philippe én zijn Nederlandse ‘tweelingbroer’ Jandino Asporaat maken hun opwachting. In het finalespel schakelt Nathalie echter de hulp in van haar trouwe panelleden Sven en Tine om tv-sketches na te bootsen. Dat betekent dat de heren iemand uit het publiek mogen kiezen om de finale mee te spelen.

Geubels doet beroep op Robin Rosy, het dochtertje van Sven De Ridder. Zij was aanwezig in de zaal om haar vader aan te moedigen, maar mag nu meteen in zijn voetsporen treden. Het is voorlopig de laatste aflevering van Beste Kijkers. Of het programma na de zomer nog terugkomt, is nog niet duidelijk.

Nu in het nieuws