10 Miles-deelnemers kunnen hun actie voor het goede doel registreren

In 2013 nam een team van familie en vrienden deel dat geld probeerde in te zamelen voor het kinderkankerfonds Foto: WAS

10 Miles-deelnemers kunnen hun actie voor het goede doel registreren

Print
Antwerpen - Naast de vele lopers die het puur voor de persoonlijke uitdaging doen, nemen er traditioneel ook heel wat individuele lopers of groepen deel aan de 10 Miles om geld in te zamelen voor een welbepaald goed doel. Zij kunnen hun acties nu ook registreren via de website dono.be om nog wat meer weerklank te krijgen.

Intussen zijn er op de website al enkele acties geregistreerd, waaronder: een groep vrouwen die deelnemen aan de Ladies run om geld in te zamelen voor vrouwen die na borstkanker een reconstructie niet kunnen financieren, een team dat loopt om Afrikaans ondernemerschap te promoten en een man die de 10 Miles loopt om een nieuw te bouwen activiteitencentrum van Free Clinic  te ondersteunen.

Registreer zelf je actie via www.dono.be.

 


OPROEP - opmerkelijke lopers en acties:
Gazet van Antwerpen is op zoek naar lopers (individueel of in groep) die een opmerkelijk verhaal hebben te vertellen. Trouwt u bijvoorbeeld op de dag van de wedstrijd en loopt u in uw trouwkostuum? Loopt u voor een goed doel dat u eens in de verf wil zetten? Hebt u net een bepaalde ziekte overwonnen en wil u dat in de verf zetten door deel te nemen aan deze wedstrijd? Bent u van plan om in een aparte outfit te lopen?... Dat zijn het soort verhalen die we zoeken voor reportages in onze krant. Indien u zich aangesproken voelt mag u ons contacteren via hier@reageren.be. Vergeet zeker uw contactgegevens niet te vermelden.