Ondanks degradatie verlengt AB InBev contract met OH Leuven

Foto: BELGA

Ondanks degradatie verlengt AB InBev contract met OH Leuven

Print

De Leuvense biergigant AB InBev en voetbalclub Oud-Heverlee Leuven, sinds vorige week zeker van degradatie naar tweede klasse (1B), hebben een samenwerkingscontract getekend voor de komende vijf seizoenen. De nieuwe tribune in het stadion Den Dreef zal door het leven gaan als ‘Stella Artois Tribune’.

“AB InBev zal mee bouwen aan de toekomst van de club en dit kan in dit geval ook letterlijk geïnterpreteerd worden”, zo klinkt het vrijdag in een persbericht. “Naast de klassieke sponsoring zal AB InBev instaan voor de volledige horeca-inrichting in de nieuwe tribune en minstens tot seizoen 2021 de bieren leveren die uit de tapkranen vloeien in stadion Den Dreef.”

“Als Belgische brouwer, gevestigd in Leuven, zijn we uiteraard heel blij dat we onze lokale voetbalclub verder kunnen blijven ondersteunen”, aldus Stijn De Beer, Directeur On-Trade bij AB InBev. “Als sponsor van de Rode Duivels en de Pro League is AB InBev al heel erg betrokken bij het Belgische voetbal. Met deze vernieuwde samenwerking kijken we samen met OHL en de supporters uit naar de toekomst.”

Meer voetbalnieuws