Bekende actrice waarschuwt vrouwen na akelig voorval

Foto: Photonews

Celebs

Bekende actrice waarschuwt vrouwen na akelig voorval

Print
Iemand met duistere bedoelingen die iets in je drankje doet, het kan blijkbaar ook Hollywoodsterren overkomen. Actrice Rebel Wilson zal zich haar uitje naar een trendy club alvast nog wel eventjes herinneren en grijpt meteen het akelige voorval aan om andere vrouwen te waarschuwen.

Een derde van een drankje was genoeg voor Rebel Wilson om te merken dat er iets niet in orde was op een avondje uit in een club. De 'Pitch Perfect'-actrice voelde zich uit het niets plots heel vreemd en moe. Ze twijfelt er dan ook niet aan dat iemand met slechte bedoelingen iets in haar drankje heeft gedaan. Ze grijpt de gebeurtenis meteen aan om haar fans en vrouwen in het algemeen te waarschuwen voor het fenomeen. In een reeks tweets vertelde ze over haar ervaring.

"Wees alstublieft voorzichtig met wat je drinkt in clubs en bars 's avonds. Ik dronk gisteren een drankje in een trendy club waarvan ik vermoed dat iemand er iets in heeft gedaan. Ik voelde me plots heel moe en gedesorienteerd. Gelukkig dronk ik maar een derde van het glas, besefte ik dat er iets niet pluis was en raakte ik op tijd thuis voor het helemaal insloeg", klinkt het.

De actrice raakte dan wel op tijd thuis, maar moest toch even bekomen de dag erna. "Ik werd deze morgen wakker met het gevoel alsof ik aangereden was door een vrachtwagen. Ik dacht dat zoiets mij nooit zo overkomen, maar blijkbaar kan het toch..."

 

 

NIET TE MISSEN