Werken Pachterslei duren drie maanden

Vanaf maandag 14 maart wordt de Pachterslei heraangelegd. Dat betekent dat de hele Kaai alleen nog bereikbaar is via de Windstraat, in hartje centrum.

Jan Boey

De heraanleg van de Pachterslei komt er in functie van de nieuwe verkaveling die er in ontwikkeling is. Tot zowat 1 juni is de hele Kaai hierdoor alleen nog bereikbaar via de Windstraat, via het centrum. Het verkeer moet vanaf Terhagen via de Schommelei en de Kerkhofstraat omrijden richting centrum. De dienst verkeer politiezone Rupel zal nauwgezet toekijken op de juiste signalisatie en de opvolging van het omleidingsplan.

De servitudeweg vooraan in de Pachterslei, vanaf de Kapelstraat, waarvan de bewoners van deze straat gebruik maken om de achterliggende garages te bereiken, blijft wel bereikbaar.

In een tweede fase legt de aannemer het kruispunt met Hoek aan, en zullen de bewoners van huisnummers 1 tot 23 niet meer met de auto richting Kaai kunnen, maar richting ‘Vennekens’ afgeleid worden. Als het zover is krijgen de omwonenden hierover een schrijven. http://www.boom.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio