© mia uydens

Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek

Een jaar nadat KVC Oostmalle Sport uitpakte met een stickerboek volgen Basket Malle en volleybalclub Wovo Malle dit voorbeeld. Vanaf nu kunt u foto’s verzamelen van leden van beide clubs.

Jan Vorsselmans

De prentjes kunnen worden ingeplakt in een speciaal daarvoor ontworpen album. Net zoals vorig jaar kwam het initiatief van Dax Goolaerts, zaakvoerder van AD Delhaize in Oostmalle. Hij vond in de voorzitters Peter Van Doninck (basketbal) en Wannes Lacante (volleybal) ideale partners om de praktische organisatie op zich te nemen.

De actie loopt acht weken en duurt tot en met 27 april. “Het komt erop neer in onze Delhaize-vestiging in Oostmalle zo veel mogelijk stickers te vergaren en te ruilen, om achteraf een volgeplakt album te krijgen. Per aankoopschijf van 15 euro ontvangen de klanten een zakje met vier foto’s. Als extraatje zijn er elke week tien leveranciers die bij hun producten extra zakjes aanbieden”, legt Dax Goolaerts uit.

Peter Van Doninck en Wannes Lacante zijn enthousiast. “Het is een goede manier om onze clubs extra in de kijker te plaatsen. Het feit dat we samen deze actie voeren, weliswaar via aparte albums, wijst op de goede verstandhouding die er bestaat tussen beide verenigingen”, zeggen de twee voorzitters.

In elk album prijken de foto’s van zowat 250 sportievelingen. Ze ontvangen elk een gepersonaliseerd exemplaar met op de cover een foto van zichzelf.

Basket Malle zet zich actief in voor kleuters, die elke veertien dagen met hun ouders kunnen komen bewegen op een speciaal uitgezet parcours. In het album tref je foto’s aan van trainers Niels Mertens en Jasper De Roover.

Op het einde van de actie organiseren beide verenigingen een ruilbeurs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn album te vervolledigen.

Vastgoed

Jobs in de regio