Besnik Hasi: “Al bewezen dat Anderlecht genoeg kwaliteiten heeft”

Foto: BELGA

Besnik Hasi: “Al bewezen dat Anderlecht genoeg kwaliteiten heeft”

Print

Anderlecht staat donderdagavond in het Oekraïense Lviv op bezoek bij Shakhtar Donetsk voor een bijzonder lastige heenwedstrijd in de achtste finales van de Europa League. Besnik Hasi hoopt dan ook op een reactie, na de 2-1 nederlaag van afgelopen weekend op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz.

Volg Shakhtar Donetsk - Anderlecht hier donderdagavond LIVE vanaf 19u!

“Elke wedstrijd die nu komt, is ontzettend belangrijk, ook die tegen Shakhtar Donetsk. We hebben heel hard gewerkt om hier te geraken en we willen graag nog een ronde verder”, vertelde de Anderlecht-coach woensdag in de Lviv Arena. “De wedstrijd van vorige zaterdag was bijzonder zwak. Het is frustrerend want we hebben dit seizoen al genoeg bewezen dat we wel de kwaliteiten hebben.”

Ook middenvelder Steven Defour verwacht een ander Anderlecht aan de aftrap. “Het is onaanvaardbaar wat we op de mat brachten tegen Waasland-Beveren en Moeskroen-Péruwelz. Er is inderdaad een verschil tussen wedstrijden in de eigen competitie en in Europa. Ik kan niet in de hoofden kijken van mijn ploeggenoten, maar ik geef me altijd volledig. Ik verwacht dat we er allemaal staan morgenavond. Makkelijk wordt het echter niet want Shakhtar Donetsk heeft een zeer goede ploeg. We zullen zeer geconcentreerd aan de aftrap moeten staan”, besloot de Rode Duivel.

Meer sportnieuws