Louise likt haar wonden in 'Temptation Island'

Foto: *

Celebs

Louise likt haar wonden in 'Temptation Island'

Print
Wie had gedacht dat Louise het bedrog van Marvin zou verwerken door hem een koekje van eigen deeg te geven, komt eveneens bedrogen uit. Al was dat wel waar de verleiders op hadden gehoopt.

Geen dramatische wendingen op dag zes van 'Temptation Island': Louise krabbelt recht na een moeilijke avond en doet dat met een drankje. Dat schept verwachtingen bij de mannen, die er met z'n allen van uitgaan er kans op scoren is. Helaas heeft dronken onbeholpenheid nog nooit een gebroken hart genezen. Louise vindt dan ook meer troost bij de andere vrouwen op het eiland dan bij de mannen die haar zouden moeten opvangen.

Op het manneneiland heeft Marvin het spel eindelijk door: hij neemt afstand van Chiara en legt zichzelf een avondklok op. Ondertussen schept Jolyn grote verwachtingen: de zelfverklaarde rasverleidster is er van overtuigd dat Luc klaar is voor zijn eerste kus en ze trekt alle registers en drankflessen open. Hartjes worden er niet gebroken: op het einde van de avond ligt Luc alleen in bed. De grootste verrassing kwam deze keer van Haroon: hij doet niets meer dan 'kijken kijken', maar vertelt wél tussen neus en lippen dat hij zijn relatie met Ayse eigenlijk niet meer ziet zitten.

Is er verleiding?

De verleiders op het vrouweneiland hebben tot nu toe vooral bewezen dat ze meer tijd in de discotheek dan tussen de werken van Casanova hebben doorgebracht. Al lijkt de blonde Gianni wel in staat tot een conversatie en blijkt Jolien daar niet ongevoelig voor. Op het manneneiland duikt de jaloezie op, maar dan vooral tussen de vrouwen onderling: Chiara is verliefd op Marvin en behoorlijk boos omdat hij met Véronique op date ging, Jolyn grijpt in wanneer Luc zich terugtrekt met Lindsay.

Wat belooft de trailer voor volgende week?

Weinig naakt, maar tussen Haroon en Ayse lijkt er een stevige haar in de boter.

De Strafste Quotes

“Ik denk nu wel dat hij haar ex is en niet meer haar vriend. Of hij moest een gouden lul hebben, tot aan zijn enkels” – Vrijgezel Shady en zijn kijk op de relatie van Marvin en Louise.

“Ik ben altijd oprecht, dat weet je” – vrijgezel Jolyn tegen Luc

“Voor mij is het een spel, het zijn nog altijd truken. Ik ben hier niet om naar huis te gaan met een man”. – Vrijgezel Jolyn als Luc er niet is.

“Het is niet omdat hij iets misdaan heeft, dat ik dat ook ga doen” – Louise gelooft niet in wraak.

“Dat was wel een beetje de hoop van de groep” – vrijgezel Shane verwoordt wat iedereen denkt.

“Ik wil geen beslissingen nemen. Ik wil niet dat de relatie gedaan is. Ik wil hier niet als single rondlopen. De enige man die ik wil, is Marvin nog altijd” – Louise heeft een moeilijk moment.

“Iedereen mist zijn vriendin, en ik eigenlijk niet” – Haroon twijfelt aan zijn relatie.

“Op de gebroken relaties die hier zijn gemaakt” – de mannelijke vrijgezellen toasten op iets waar ze verder niet echt verdienste aan hebben.

“Voor mij is het spelletje over. We zijn naar hier gekomen om de relatie kapot te maken, maar wat er met Marvin gebeurd is: van mijn kant is er wel iets. Ik ben ook maar mens, dat had ik nooit verwacht” – vrijgezel Chiara ziet meer in Marvin dan alleen een doel.

 

NIET TE MISSEN