Dit weekend in CittA Kempen

Foto: Joren De Weerdt

Dit weekend in CittA Kempen

Print
Wie lokte de afgelopen drie jaar meer dan 150.000 toeschouwers en één prins naar zijn voorstellingen? Wist u dat Jonas Vermeulen uit 'Den Elfde van Den Elfde' ook een bekende vader heeft? En in welke sport blinkt Loranne Smans uit Mol uit? U leest het zaterdag in CittA Kempen.
  • De achttienjarige Molse Loranne Smans uit Mol scheert hoge toppen. Letterlijk. Afgelopen maand alleen al nam de professionele snowboardster deel aan wedstrijden in Amerika, Canada en Zuid-Korea.
  • Wie is een gemeenschappelijke kennis van zowel Marie-Antoinette als koning Albert I? Wie krijgt de duizenden mede­werkers van Mol in Scène en Gheela­Mania keurig in het gareel? Wie lokte de afgelopen drie jaar meer dan 150.000 toeschouwers en één prins naar zijn voorstellingen? Kortom, wie is toch die dekselse Luc Stevens? 
  • Van alle dwazen die onlangs in de tv-reeks Den Elfde van Den Elfde te zien waren, scheen alleen Jonas ­Vermeulen (25) het hoofd nuchter te ­houden. U zag de jonge acteur ook al in In Vlaamse ­Velden of in het theater. Of u hoorde hem al met zijn rockformatie Psycho 44. U kent hem ­minder als zoon van Geert (55), een oude ­Nieuwe Snaar. Hoog tijd voor een rondleiding door de muziekfabriek van Vermeulen & zoon. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio