Dit weekend in CittA

Foto: Frederik Beyens, Patrick De Roo

Dit weekend in CittA

Kunnen de Antwerp Giants, die zaterdag de finale van de Belgische beker in het basketbal spelen, nog zonder hun cheerleaders? Wat zijn de favoriete plekken van Guy De Pré in Antwerpen? En wat zijn Les Rebelles d'Anvers? U leest het zaterdag in CittA, het eigenkijkse stadsmagazine bij Gazet van Antwerpen.
  • Het begon allemaal 25 jaar geleden met zes meisjes naast een basketveld in Boom. Vandaag kunnen we ons maar moeilijk voorstellen dat de Antwerp Giants zonder hun cheerleaders spelen. CittA ging de temperatuur meten tijdens een van hun wedstrijden en was onder de indruk van de ambiance en de pomponnekes.
  • Radio maken en plaatjes draaien. Dat doet Guy De Pré al meer dan veertig jaar en liefst nog zolang hij kan. De populaire radiopresentator neemt CittA mee naar zijn favoriete plekken in Antwerpen.
  • Les ReBelles d’Anvers is de naam van een kledingbibliotheek waar binnenkort designerkleren kan uitlenen tegen een betaalbare prijs. De twee dames achter het initiatief willen op deze manier kledingstukken van topontwerpers voor iedereen bereikbaar maken.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio