Twee ongevallen in omgeving Noorderlaan

Foto: Google Street View

Twee ongevallen in omgeving Noorderlaan

Print
Merksem - Er gebeurden sinds dinsdagochtend twee ongevallen in de omgeving Noorderlaan-Groenendaallaan. Een 29-jarige bromfietser raakte gewond en moest naar het ziekenhuis, bij het andere ongeval raakte een automobilist lichtgewond.

Dinsdagochtend om 8 uur is een 29-jarige bromfietser aangereden op de Noorderlaan toen een autobestuurder een parking wou oprijden. De bromfietser reed op het fietspad richting Antwerpen toen hij langs links werd geraakt door een wagen. De bestuurder van de wagen had de man te laat opgemerkt. De bromfietser werd geraakt en viel op de grond. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het Jan-Palfijnziekenhuis. 

En in de nacht van dinsdag op woensdag reed rond 00.40 uur een 34-jarige man met zijn wagen tegen een verkeerslicht. De bestuurder reed op de Groenendaallaan met een te hoge snelheid toen hij ter hoogte van de op- en afrit van de R1 de controle over zijn stuur verloor. De auto botste tegen een verkeerslicht en kwam op de tramsporen tot stilstand. De man werd ter plaatse verzorgd door de hulpdiensten maar moest niet worden overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder legde een positieve ademtest af.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio