© AP

Kim Kardashian kreeg heel wat kritiek over zich heen na naaktfoto

Kim Kardashian bijt van zich af na naaktfoto

Kim Kardashian kwam (opnieuw) in het oog van de storm terecht nadat ze eerder deze week een weinig verhullende foto van zichzelf op Twitter postte. In een emotionele brief op haar website bijt de realityster nu van zich af.

lla

Afgelopen maandag plaatste Kim Kardashian, voornamelijk bekend van de realityreeks ‘Keeping Up with the Kardashians’, een naaktfoto van zichzelf op Instagram. De foto uit de oude doos werd al snel gedeeld op andere sociale media maar niet iedereen was even opgezet met het kiekje. Vooral op sociaalnetwerksite Twitter werd de ster duchtig onder vuur genomen. Twee dagen later, op Internationale Vrouwendag, postte Kardashian een emotionele brief op haar eigen website. “Ik gebruik geen drugs, bega geen misdaden en drink amper alcohol. En toch vinden jullie mij een slecht rolmodel omdat ik trots ben op mijn lichaam? 13 jaar geleden, je leest het goed, 13 jaar geleden maakte ik een expliciete video. Het filmpje werd verspreid op het internet en daar heb ik erg onder geleden. Ik werd toen beledigd, uitgescholden en zelfs bedreigd. Maar het is zo lang geleden. Ik ben verder gegaan met mijn leven. Het is tijd dat jullie dat ook doen.”

Zelfvertrouwen

Met de naaktfoto, waarbij haar lichaam slechts bedekt wordt door twee kleine zwarte balkjes, wil Kim Kardashian haar herwonnen zelfvertrouwen in de verf zetten. “Ik ben trots op wie ik ben. Mijn man (rapper Kanye West, red) steunt me in alles wat ik doe. Hij houdt van me en laat me zijn wie ik ben. Ook ben ik trots op mijn lichaam en de sensualiteit die ik uitstraal. Het laat me koud wat anderen daarvan denken. Ik ben wie ik ben en ik mag luidop zeggen: ik voel me sexy. Ik ben een moeder. Ik ben een vrouw, een zus, een dochter, een ondernemer en ik mag sexy zijn”

NIET TE MISSEN