Anderlecht-bestuur zet druk op spelers: “We hebben er onze buik van vol”

Print

Anderlecht is naar Oekraïne vertrokken voor het Europa League-duel van donderdag tegen Shakhtar Donetsk. Maar na de nieuwe nederlaag in de competitie tegen Moeskroen vertrok paars-wit met twijfels. Voorzitter Roger Vanden Stock en manager Herman Van Holsbeeck zetten dan ook de nodige druk op de spelers bij het inchecken in de luchthaven van Zaventem.

“We stellen ons intern allemaal vragen bij het feit dat we fantastische prestaties neerzetten tegen topelftallen die normaal veel hoger staan aangeschreven maar dan tegen de laatste en de voorlaatste in de stand 0 op 6 pakken. Dan heeft dat te maken met de mentaliteit en daar hebben we als bestuur onze buik van vol. Je kan moeilijk zeggen dat er geen druk op de ketel staat...”

Anderlecht vertrok met twijfels naar Oekraïne. HVH: "Hebben als bestuur onze buik vol van de mentaliteit." #shaand pic.twitter.com/x0Flqt9916

— Stadion (@VTMStadion) March 9, 2016

“Waarom zijn onze speler niet gemotiveerd tegen Beveren of Moeskroen?”, vraagt voorzitter Roger Vanden Stock zich openlijk af. “Ik heb daar geen antwoord op. Ik weet wel dat de motivatie soms het verschil kan maken...”

Meer sportnieuws