Tom Helsen zingt openingsnummer voor verloofde Jasmine

Print
Lier / Merksem -

Christophe Wuyts (29) en Jasmine Verlinden (25) uit Lier stappen op 2 juli in het huwelijksbootje. Maar hun zoektocht naar een origineel en vooral romantisch nummer voor de openingsdans, zat muurvast. Het toeval wil dat net dit jaar zanger Tom Helsen ‘te winnen’ valt bij Q-music.

“We hadden wel enkele liedjes in gedachten, maar dat waren allemaal van die typische trouwnummers”, vertelt Christophe. “Ik heb een unieke vrouw en wil dus ook een uniek openingsnummer.”

In de Q-music-ochtendshow bij Dauwe & Vancoillie schrijft Tom Helsen elke week een nummer voor een van de luisteraars van Q-Music, dat hij live brengt op locatie. Een kans die Christophe niet kon laten liggen, want zowel hij als zijn toekomstige zijn al jaren een grote fan van de zanger. Hij wilde zijn toekomstige vrouw dan ook verrassen en nam contact op met Q-music. Ze geven ook allebei les aan het Stella Marisinstituut in Merksem, waar Tom Helsen Jasmine woensdag verraste met een nieuw liefdesliedje, het openingsnummer voor hun huwelijk.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio