Jonas verleidt op Temptation Island

Print

Foto: Margo Tilborghs

Essen - Vanavond kan u op Vijf weer kijken naar een nieuwe aflevering van Temptation Island. Een van de vrijgezellen die het hoofd van de deelneemsters op hol moet doen slaan is Essenaar Jonas De Rycke (21).

De formule van Temptation Island is genoegzaam bekend. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan koppels de uitdaging aan om negen dagen lang gescheiden te leven van hun partner, terwijl ze omringd worden door vrijgezellen die niets te verliezen hebben. Eén van die vrijgezellen is Jonas (21) die in de televisieshow wordt omschreven als 'een lasinspecteur met een moordlijf'.

“Via een vriendin kwam ik te weten dat er nog kandidaten gezocht werden", zegt Jonas. “Ik was vrijgezel, dus stond er me niets in de weg om dit avontuur aan te gaan. Ik ben naar Vijf getrokken en kwam buiten met een ticket voor Temptation Island. Het ging al bij al heel snel. Gelukkig gaf mijn werkgever me vrij. Een week na mijn inschrijving was ik mijn verjaardag aan het vieren in Thailand.”

“Ik ben naar ginder gegaan met een open vizier”, zegt Jonas. “Een mooie vakantie op paradijselijke plek. In de toekomst wil ik graag modellenwerk gaan doen, en ook dat leek me een goede aanloop naar die carrière. Je komt in beeld en mensen leren je kennen. Door mijn deelname heb ik veel mensen leren kennen en dat ervaar ik als positief. De eerste contacten met de vrouwen verliepen niet zoals we verwacht hadden. Ik denk dat we niet echt hun types waren. De dames zonderden zich af en het was bij momenten bijna onmogelijk om met hen te communiceren. Na verloop van tijd verliep alles wat losser en konden we op vriendschappelijke basis goed communiceren. Ik moet zeggen dat de dames het heel goed hebben gespeeld. Bij de mannen in het kamp van de dames was het een ander verhaal."

Woensdagavond komt de Essenaar meer in beeld. “Hoe het spel verder gaat verlopen kan ik natuurlijk niet verklappen”, zegt hij. “Een relatie heb ik er niet aan overgehouden, maar er zijn wel mooie vriendschapsbanden gesmeed.”

Wie Jonas aan het werk wil zien moet woensdag afstemmen op Vijf om 21.05u.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio